Відома фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася з шанувальниками своїми думками, щодо радості і веселощів паралельно тому, що деякі люди зараз не можуть відчувати ті ж почуття через те, що знаходяться під окупацією або масованими обстрілами.

Вона заявила, що їй незручно танцювати, дивитися фільми або навіть слухати музику - це боляче і незвично.

Марина Боржемская, фото: Instagram

"Мабуть, багатьом знайомі ці відчуття. Як я можу танцювати, коли люди вмирають кожен день, коли у них немає їжі та води. Наші люди вмирають, дітей вбивають, а я посміхаюся. Я вас розумію, і хочу сказати, що ми повинні намагатися підтримувати себе і один одного в нормальному психологічному настрої. Від стресу, страху і перевтоми нікому краще не стане. Ви повинні підтримувати своє здоров'я, щоб бути корисним для країни і для тих, кому потрібна допомога", - пише Боржемська в публікації.

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Згодом Марина заявила, що людям просто потрібно зробити щось, чого вони вимагають, не відчуваючи провину за кілька чудових для себе миттєвостей-якщо мова йде про музику, танці та інше. Бо воно може допомогти перезавантажитися і привести розум в порядок.

Ми хвилюємося за кожного, хто досі в окупованому Херсоні, під обстрілами в Харкові, Донецьку, Луганську, хто виживає в Маріуполі. Молимося, щоб всіх звільнили і врятували.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала українців, що "народилися в сорочках": дивом вибралися з палаючого Маріуполя

Як повідомляв "Знай.ua", В'ячеслав Узєлков пожертвував медалями заради бійців ЗСУ: "Не замислюючись віддав"

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни: "У нас живе жага життя і свободи"