Український співак, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук провідав свого колегу по цеху Миколу Сєргу, який зараз захищає Україну від окупантів. Музиканти зробили спільне фото, яким Вакарчук поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Святослав Вакарчук весь час поки триває війна, розв'язана рф, їздить по Україні і підтримує українців. Зокрема музикант не боїться провідувати бійців ЗСУ, які зараз захищають країну від російських окупантів.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вакарчук провідав колегу по цеху - Колю Сєргу. Музиканти зробили спільне фото, яким порадували шанувальників. Вакарчук зізнався, що захоплюється колегою, який змінив мікрофон на автомат і пішов захищати Батьківщину.

"Коля - для мене людина-відкриття! Справжній одесит з великим українським серцем! До речі, вчора весь вечір обговорювали квантову механіку. Українською мовою звичайно", - підписав фото Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, що відомий журналіст і телеведучий Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".

Крім того, наш портал повідомляв, Олена-Христина Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду.