Андрій Бєдняков відомий більшості українців завдяки участі в популярному тревел-шоу "Орел і Решка".

З того моменту йому вдалося відкрити власний Youtube-канал, продовжуючи подорожувати світом. Але зараз в Україні вже більше 70 днів триває війна проти росії. Подорожі це щось забуте... тим більше, що Бідняков родом з Маріуполя. Його сім'я ледве-ледве вибралася звідти, проте мамі не вдалося врятуватися.

Андрій Бедняков, фото з Instagram

Він продовжує збирати гроші на благодійність, але не звичайним шляхом - продаючи власні трофеї. Цього разу - футболка відомого хорватського футболіста, півзахисника іспанського клубу "Реал Мадрид" Луки Модріча.

"Багато хто знає, що у мене достатня колекція футболок. Тому буду потихеньку її зменшувати. Футболка нинішнього чемпіона Іспанії і фіналіста (як мінімум) Ліги чемпіонів Луки Модріча! Участь - 500 гривень. Всі кошти підуть переселенцям з Маріуполя і схожу Україну. Будемо допомагати сім'ям, яких вивозили з Маріуполя останнім часом. З Азовсталі", - пише Андрій Бєдняков у публікації.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Андрій Бедняков та Настя Коротка. Фото: Instagram

Він виявив розуміння, що українці вже досить виснажені, але це не привід зупинятися.

Нагадаємо, Андрій Бідняков розповів про долю свого знайомого з Маріуполя: був шанувальником "русского мира", але залишився ні з чим

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Бєднякова з "Орла і Решки" Настя Коротка показала, як навчилася заспокоюватися зі своєю дитиною: "Що малює рука"

Знай.ua писав, зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі: "Тримайся, милий"