Нещодавно одна з головних пропагандисток рф маргарита симоньян публічно принизила Пугачову і Галкіна, які підтримують українців, і щоб не мовчати виїхали з росії, і зі спокійною душею живуть в Ізраїлі.

Однак удар пропагандисткою було завдано занадто підло, та так, що навіть ті, хто промовчав щодо виїзду з росії Пугачової стали на її захист.

Першим свою колишню кохану спробував відстояти Філіп Кіркоров. Він звернувся до пропагандистки, і назвав її базарною бабою, яка розшвирює нечистоти.

Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube

Зараз же на захист Алли Борисівни став її колишній зать Володимир Пресняков. Ексчоловік Христини Орбакате виявився вкрай розлюченим такими нападками на Пугачову і вважає, що почалося справжнє "полювання на відьом".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Артист упевнений, що говорити про Пугачову подібні речі — низько.

"Розумієте, зараз почалося якесь полювання на відьом. Але ви тільки уявіть, скільки Алла зробила для росії. Це людина, це жінка, не забувайте про це. У нас, звичайно, люблять крайнощі... Дорогі друзі, як би ви не глумилися, але людей, яким вона подарувала любов і багато дала в житті, набагато більше!" - підкреслив 54-річний співак.

Російський співак Володимир Прєсняков

Нагадаємо, що Максим Галкін, який втік з Пугачовою з росії, передасть гроші з концертів українським біженцям.

Раніше ми повідомляли, що Лайма Вайкуле встала на захист Галкіна і Пугачової після нападок Симоньян: "Підлим комариним укусом".

Також стало відомо, що Філіп Кіркоров розповів, як син Анастасії Стоцької так схожий на нього: "У нас було кохання, минуле незабутнє".