Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво, як і багато знаменитостей докладає всіх зусиль, щоб допомогти країні в цей складний період і наблизити відновлення миру. Так, на своїй сторінці в соцмережі instagram кулінар розповів про виконану роботу.

Ектор Хіменес-Браво зустрів війну не в Україні, але дуже швидко повернувся до Києва і почав працювати на перемогу. Кулінар разом з командою готує безкоштовні обіди для українських захисників, а також біженців та пенсіонерів, які потребують допомоги.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Так, Ектор Хіменес-Браво заявив, що щодня команда готує понад 3 тисячі порцій їжі для нужденних, а з початку війни вже приготовлено 220 тисяч обідів. Це колосальне число, і шеф-кухар зазначив, що не планує зменшувати оберти. Однак для цього потрібна і допомога українців. Він закликав частіше відвідувати його Ресторани, щоб була можливість продовжувати допомагати всім нужденним.

"Нагадаю, що кожен ваш візит допомагає нам готувати для військових, поліції, ТРО, пенсіонерів та біженців. Кожен день наші ресторани готують більше 3000 порцій. А з 1 дня війни ми приготували вже 220 тисяч обідів", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше Знай писав, Дружина Віктора Павлика Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того...".

Також ми повідомляли, Ксенія Мішина показала коханого чоловіка, біля якого може бути навіть незважаючи на війну: "Під загрозою життя".

Нагадаємо, Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями: "Подорослішали".