Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова розмістила кілька фотографій їх з Микитою Добриніним підрослого сина Лева, якому в липні місяці виповниться один рік. На перший кадрах хлопчик задоволено посміхається, а на наступному задумливо дивиться вгору. Варто відзначити, що зіркові батьки частенько показують свою дитину в соцмережі і розповідають подробиці про його розвиток і виховання.

Скріншот з Instagram, Даша Квіткова

У підписі до публікації молода мама розхвалила свого сина, назвавши його "солодким хлопчиком", і зазначила, які гарні у нього очі синьо-жовтого кольору, які іноді приймають сірий окрас.

"Прошу вибачення, а законно взагалі бути таким солодким хлопчиком? 😭 який в нас син ❤️‍🔥 ці синьо(іноді сіро)-жовті очі 🤤" - написала Квіткова.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Користувачі соцмережі адресували малюкові безліч компліментів і захопилися через те, яким красенем він росте. Деякі дівчата навіть пошкодували, що їх вік не відповідає Леву і якби вони були набагато молодше, обов'язково звернули на нього увагу.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, Микита Добринін показав, як проводить час з сином після довгої відсутності: "Наш козак"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала, що здатне розвеселити її під час війни: "Повітряна не тільки тривога"

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті"