Популярний український ведучий, колишній "Холостяк" Микита Добринін, який повернувся зі служби в ТРО, займається з сином Левом, який вже починає робити перші кроки. Милими кадрами на своїй сторінці в соцмережі instagram поділилася його дружина Даша Квіткова.

Микита Добринін тривалий період не бачив ні дружину, ні сина, адже з перших днів війни взяв у руки зброю і пішов захищати країну. Він служив у лавах ТРО, але нещодавно вирішив повернутися до рідних. Зараз батько приділяє максимум уваги синові.

Микита Добринін і Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Так, Даша Квіткова поділилася роликом, на якому Добринін займається з сином, допомагаючи йому робити перші кроки. Малюк дуже добре справляється. У якийсь момент батько опускає малюка, при цьому залишаючись напоготові зловити сина, і він самостійно стоїть.

Це дуже важливий момент для кожного з батьків, який зірковій парі пощастило відобразити на відео.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Опа. Звичайно, сам стоїть", - коментує Добринін успіхи сина.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"