Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво спробував пояснити росіянам, чому їх не сприймає весь цивілізований світ. Про це він написав на сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво насамперед зазначив, що вкрай цинічно святкувати "День Перемоги", коли поруч вбивають людей. Він спробував пояснити росіянам, що 9 травня зовсім не веселий день, а навпаки траурний, адже у війні загинули мільйони людей.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

"Померли мільйони людей з різних країн. Це день пам'яті. Це сумний день. Але в Росії останні 20 років це "свято", де більшість бухає, кричить "можемо повторити", а політики хваляться зброєю ось в чому суть цього політичного свята. Показати всьому світу" бійтеся нас", хоч і 70% росіян живуть бідно - бійтеся нас", - написав кулінар.

Кулінар зазначив, що зараз росіяни стали тими, проти кого і воювали їхні діди. Саме тому весь відвертається від них, а їх символіку порівнюють зі свастикою.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"Георгіївські стрічки зривають, бо ваші солдати вбивають під цим символом наших. Вашу букву Z - вже все у світі порівнюють зі свастикою. Ось чому ви зганьбили своїх предків", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Раніше Знай писав, Ірина Федишин благала про допомогу захисникам Маріуполя, які опинилися в оточенні: "Світ може їх врятувати".

Також ми писали, Ектор Хіменес-Браво розповів, які зусилля прикладає для наближення перемоги: "З першого дня війни".

Нагадаємо, повна протилежність Дантеса: щаслива Надя Дорофєєва показала, з ким проводить час "в ліжку".