Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова розмістила пост на тему сну їх з Віктором Павліком сина Михайла. Дівчина зізналася, що це питання довгий час не давало їй спокою, так як дитина годинами не могла заснути, поки вона качала її в колясці. Крім того, з початку війни ночами син спить разом з нею, і їй здається це неправильним.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

І одного разу, коли в черговий раз спроба заколисати хлопчика не увінчалася успіхом, вона вирішила змінити тактику і спробувати укласти його в дитячому ліжечку. Перший раз дався важко, Михайло не розумів, що мама від нього хоче і постійно підривався.

"Раптом я просто чітко вирішила, що більше ніякого заколисування і сну в колясці. Моя мета – самозасипання. Це моя мрія!Адже я двічі на день ходжу по півгодини і качаю його в колясці", - поділилася дівчина.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Але через деякий час Репяховій все ж вдалося домогтися бажаного результату. Зараз малюк спокійно спить в ліжечку і вдень, і вночі. Молода мама трохи "вилаяла" себе за те, що довго не могла зрозуміти, що її дитині не комфортно засипати в колясці.

"І це ж зовсім інша річ! Весь цей час дитина мені показувала, що йому не комфортно в колясці засинати, а я це зрозуміла тільки зараз", - підсумувала Репяхова.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того..."

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла, хто в Ізраїлі шастає нічними вулицями і розтягує сміття: "Виють, як вовки"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова здивувала проникливим зізнанням, навіть Віктор Павлік не стримався: "Це все"