Відома українська співачка Міка Ньютом на початку квітня цього року виступила на музичній премії "Гремі", де поспілкувалася зі світовими зірками, які підтримують Україну, зокрема і Біллі Айліш.
Про це артистка розповіла в інтерв'ю у програмі ЖВЛ.
На початку минулого місяця на премії "Греммі" Міка Ньютон виступила разом із музикантом Джоном Леджендом. Там артистка познайомилася із популярною співачкою, яку обожнюють мільйони Біллі Айліш. Ньютон зазначила, що вона сильно переймається долею України та українського народу.

Міка Ньютон, скріншот

"Я спілкувалася з Біллі Айліш, вона дуже переймається. У неї до речі дуже красиві очі. Вона, як на мене дивилася, і вона так чуттєво. Вона каже, боже моє серце зі всією Україною, і дійсно люди переймаються", - зазначила Міка Ньютон.

Після цього Міка Ньютон записала україномовну пісню "Вільні" і зізналася, що не знає, як зможе виконувати свої російськомовні хіти.

Міка Ньютон, скріншот

"Я розумію, наскільки мене тоді ламали. І яка була пропаганда російської мови. Тому що я ж із Західної України. Я україномовна. Але коли тобі 15, кому ти віриш? Дорослим людям. Вони знають, як краще. Мені казали: "Вчи російську, западенка". Я була мала. А тепер я навіть задумуюсь, як мені співати ці російські пісні? Я розумію, що їх знають, але мені неприємно співати російською", - зазначила вона.

Нагадаємо, Міка Ньютон, яка перемогла рак, підкорила чоловіків налитими губками: годинничок цокає

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше Знай писав, Grammy 2022: виступ Зеленського, тріумф Олівії Родріго і озлобленість фанатів BTS

Також Знай повідомляв, співак Джон Ледженд підтримав українців: "Побачив жахливі образи жорстокого вторгнення"