Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов висловися стосовно чоловіків, які незаконно виїжджають закордон під час війни, яку розв'язала росія проти України.

На цю та інші теми він поговорив в інтерв'ю на Люкс ФМ. Зокрема Слава Дьомін поставив Юрію Горбунову питання про те, як він ставиться до тих чоловіків, які зараз за певну суму хочуть виїхати з України.

"Юрій Горбунов про чоловіків, які хочу виїхати з країни за хабар 💴 А ще у випуску: Всиновлення дитини з Катериною Осадчою Про новий серіал про путіна Заробітки в цей час Повний випуск на каналі Люкс ФМ🍒", - йдеться у повідомленні.

Юрій Горбунов і Слава Дьомін, instagram.com/slavademin_official

У відповідь Юрій Горбунов дав розгорнуту відповідь, пояснивши особисту думку, чому так робити не варто. Він вважає, що користі з таких чоловіків не буде, адже вони мають гроші й тим чи іншим способом спробують уникнути мобілізації. Тому буде набагато краще поступити по-іншому.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Сказати, що я про це думаю? Не пускати їх, на мій погляд, це теж неправильно. Тому що якщо він за бабки хоче виїхати, то він на фронт не піде. Він буде шукати різні варіанти, як зробити так, щоб не піти навіть якщо йому прийде повістка. Якщо у тебе є 10 тисяч доларів, щоб виїхати закордон, то випустіть його. Візьміть з нього 30 тисяч доларів. Відправте ці гроші на ЗСУ і випустіть його. Але потім, коли він захоче повернутися, а він захоче повернутися, тому що він ці гроші заробляє в Україні - 50 тисяч на відбудову України! І я тебе запевняю, що було б правильніше, ніж кричати: "Ми вас нікого не випустимо". Вони всі сидять, ховаються по ничках, чи не ховаються - немає різниці. Але вони не можуть виїхати і в них є гроші", - відповів телеведучий. Юрій Горбунов

Нагадаємо, українці розхвалили Катю Осадчу за ініціативу в пошуку зниклих: "Нехай кожен знайде своїх рідних"

Також ми писали, Міла Куніс, Джекі Чан, Адель та інші: Юрій Горбунов показав, як світові зірки підтримують Україну

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я"