Відома українська співачка Світлана Тарабарова поділилася неймовірною радістю. Артистка вважає, що її сім'ї дуже пощастило!

У новому пості у соцмережі Інстаграм Світлана Тарабарова опублікувала нове відео зі своїми дітьми і розповіла, що повертається додому після вимушеного переїзду внаслідок російського вторгнення.

Щобільше, співачка у невимовно хорошому настрої, адже їхній дім не зачепила війна - будинок залишився цілим. Артистка вважає це за справжнє щастя.

Світлана Тарабарова, фото: instagram.com/tarabarova

"#дорогадодому - я і не думала, що колись переживу такі емоції ... Ми вдома. Дім цілий. Пощастило. Ми разом із @vlad.sheriff створили маску в сторіз 🇺🇦 "Дорога Додому" і будемо дуже раді, якщо ви будете знімати свої історії з нею і відмічати мене 💔 #світла_сторона_музики #standwithukraine", - йдеться у повідомленні співачки. Світлана Тарабарова

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Нагадаємо, Світлана Тарабарова виховує двох дітей: 9 вересня 2018 року співачка народила сина Івана, а 23 вересня 2020 доньку Марію. З початком широкомасштабного вторгнення артистка, рятуючись від обстрілів, вирішила вивезти дітей у більш безпечне місце.

Світлана Тарабарова, фото: instagram.com/tarabarova

Світлана Тарабарова, фото: instagram.com/tarabarova

Нагадаємо, Світлана Тараборова втрутилася в щастя Даші Квіткової і Микити Добриніна через місяць: "5 хвилин була в шоці"

Також ми писали, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: "Їм Бог буде суддею"

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я"