Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій успішно реалізувався не тільки у творчій кар'єрі, а й в особистому житті. У телеведучого є любляча дружина, двоє прекрасних доньок і син, якому немає і року. Артист часто розміщує фото своїх рідних людей і ділиться сімейними моментами з шанувальниками.

Анатоліч з дітьми, фото Instagram

На акаунті дружини телеведучого Юлії Бойко в Instagram з'явився зворушливий відеоролик з його доньками Лолою і Алісою. Дівчатка вирішили підтримати виконавця Kalush, який цього року представляє Україну на масштабному музичному конкурсі "Євробачення", станцювавши на камеру під його відому пісню "Stefania".

Діти Анатоліча виконали ритимічні рухи і досить непогано впоралися із завданням. Старша його донька на початку ролика сказала, що тато обіцяв їм особисто відправити це відео виконавцю.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Завтра важливий день! Фінал "Євробачення -2022". Наші неодмінно переможуть! Бо вся Україна зараз молиться про ПЕРЕМОГУ! І це розповсюджується на усіх", - написала дружина телеведучого в підписі до публікації.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч показав, як сильно схибив Путін: "Проїб*вся в розрахунках"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч потролив Філіпа Кіркорова, який пробрався на "Євробачення-2022": "Як таргани"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч звернувся до Олі Полякової після її інтерв'ю Ксенії Собчак: "Плюй в обличчя"