Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик розповіла про своє одне з найулюбленіших міст. Виявилося, що для знаменитості це Одеса.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Лілія Ребрик опублікувала зворушливий пост присвячений Одесі. У ньому знаменитість розповіла, за що вона так любить це місто.

"Люблю тебе взимку, восени, навесні й обов’язково влітку. Кожного сезону у тебе свій, неповторний шарм! Люблю, коли у твої морські води сідає палюче липневе сонце. Люблю шум фонтанів коло оперного і метушливу, завжди переповнену Дерібасівську. Люблю театри, в яких я грала і ті, в яких я ще тільки зіграю, теж люблю. Люблю насолоджуватися осінню у твоєму порту і ловити перші весняні промені коло Дюка. Кожен дворик твій люблю", - зазначила Лілія Ребрик.

Скрін зі сторінки Лілії Ребрик

Ребрик зазначила, що хоча російські окупанти намагаються захопити місто, одесити ніколи не віддадуть його та боронитимуть до останнього. Саме тому вона впевнена, що з такими людьми Україна точно переможе.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Люблю тебе, Одесо. Ти зараз у диму, поранена, в крові! Але як міцно і сміливо ти тримаєш оборону! Ти - хоробрість, ти сила, ти та, що дасть відсіч. Все буде Одеса! Все буде Україна!", - підсумувала знаменита телеведуча.

Нагадаємо, "смуток і тривога": Лілія Ребрик показала, на що перетворилося її життя з початку війни

Також Знай писав, "після гастролей "освободітєлей"": Лілія Ребрик показала, як окупанти розбомбили Київ

Раніше Знай повідомляв, Лілія Ребрик наважилася на неочікуване через Євгена Клопотенка: "На шпагаті заради..."