Відомий український співак та лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який з перших днів повномасштабного вторгнення росії зі зброєю в руках захищає Україну, зворушливо привітав кохану дружину Alyosha з Днем народження. Цьогоріч співачці виповнилося 36 років.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Тарас Тополя опублікував милий знімок з квітучим бузком та зворушливо привітав кохану. Через війну Тарас Тополя та Alyosha дуже рідко бачаться, тому навіть у День народження коханої співак не зміг бути з нею поруч.

Тарас Тополя, фото з instagram

"Не Київ. Ранок - вісімдесятий. Настрій - день народження у коханої. Місяць - сумую, люблю. Моя люба, вітаю тебе! Дякую що прийшла у моє життя 😗", - зазначив Тарас Тополя.

До того ж Тарас Тополя розповів, що у свій день народження Alyosha виступить з благодійним концертом у Далласі. Тому закликав всіх бажаючих прийти і підтримати співачку.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"До речі, сьогодні у Alyosha черговий виступ, благодійний, звісно. В Далласі, на підтримку ЗСУ. Слава ЗСУ! Слава Україні!", - підсумував Тарас Тополя.

Нагадаємо, Alyosha показала зворушливу історію кохання з Тарасом Тополею - від таких почуттів стискається серце: "Моє безмежне море..."

Раніше Знай писав, Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою Тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"

Також Знай повідомляв, Ед Ширан і "Антитіла" випустили кліп на нову версію пісні "2Step": про війну, розлуку з коханими і обіцянку повернутися