Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська розмістила зворушливий відеоролик зі свого благодійного концерту в Хмельницькому, де вона виступала для постраждалих через війну українських дітей. Співачка поспілкувалася з малюками, підтримала і виконала парочку своїх запальних пісень.

У підписі до публікації Цибульська повідомила, що ці діти прибули в місто з найгарячіших точок, де окупанти не залишили жодного живого місця і цілого будинку. Через ворожу армію вони втратили друзів, іграшки і дитинством. Деякі з них і зовсім ніколи більше не побачать батьків. Але незважаючи на все, у них буде щасливе майбутнє в Україні і вони з гордістю будуть розповідати всьому світу, що вони - українці.

"Ця малеча втратила рідні домівки, улюблені іграшки, друзів з двору і дитинство. А деякі з цих очей більше ніколи не побачать батьків. Вони втратили все, але не майбутнє. Наші діти житимуть щасливо. Бо вони знають ім‘я найкращої країни у світі змалку. Для них слова "Слава Україні" - повні сакрального сенсу. Це код гідності, нації і чіткої, гордої відповіді на запитання: "Хто ти?", - написала Цибульська.

Користувачі соцмережі подякували і похвалили Цибульську за її ініціативу підтримати українських дітей.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, як Зеленський у рожевій панамі "напророкував" перемогу на "Євробаченні-2022": "Він знав"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська спробувала позбутися зморшок за допомогою курячих яєць: плакала від запаху і стягнутості, але залишилася задоволена

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як міркує з маленьким сином на філософські теми: "Замість гри"