Свій наряд актриса погодила зі своїм нареченим кулеметом Келлі, який був номінований на нагороду на заході, що проходив на MGM Grand Garden Arena в Лас-Вегасі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Меган Фокс зробила заяву на церемонії вручення нагород Billboard Music Awards в неділю ввечері (15 травня), продемонструвавши абсолютно новий образ.

Шанувальники актриси помітять, що вона змінила зачіску для заходу, що проходив на арені MGM Grand Garden в Лас-Вегасі, додавши чубок в свої фірмові волосся кольору воронова крила.

Меган була одягнена в облягаючу сукню без бретелей від David Korma з глибоким вирізом спереду, оголює декольте і сміливим розрізом до лівого стегна.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Кулемет Келлі і Меган Фокс

Її руки були укладені в рукавички, які були прикріплені до облягаючого сукні, і вона доповнила ансамбль туфлями на платформі на високих підборах.

Вона узгодила свій наряд зі своїм нареченим кулеметником Келлі, який одягнув чорний костюм Dolce & Gabbana з великими шипами.

Під укороченим піджаком на ньому був чорний топ, інкрустований кристалами Сваровські.

Меган Фокс

Меган одного разу підтвердила, що пара стежить за тим, щоб вони виглядали як пара, сказавши People: "Ми не підемо, якщо наші наряди не будуть поєднуватися", додавши, що вона схильна слідувати прикладу свого нареченого. Я чекаю, поки він одягнеться першим, тому що він чертовски яскравий костюмер — навіть якщо він просто збирається випити смузі, він виглядає так, ніби тільки що зійшов зі сцени Лібераче".

Вона додала: "Тоді я намагаюся носити щось, що не суперечить тому, що носить він".

Меган Фокс

Поряд з номінацією Machine Gun Kelly на звання кращого рок-виконавця пара використовувала вечір, щоб відсвяткувати день народження Меган.