Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін, який регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube, частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.

Цього разу Слава Дьомін опублікував нову фотографію зі своїм сином-підлітком Владом, якого йому народила колишня дружина Ксенією Міщенко. Варто нагадати, що радіоведучий розлучився на початку 2021 року після 13-ти років подружнього життя, але зберіг хороші відносини з жінкою.

У підписі до публікації Слава Дьомін розповів про жарт, який йому нещодавно видав син. На питання скільки секунд президенту росії Путіну доведеться стояти в кутку, щоб зрозуміти всі свої помилки він відповів: "Декілька секунд, поки не прозвучить слово "Вогонь!".

Скріншот з Instagram, Слава Дьомін

Користувачі соцмережі оцінили гумор Влада і відзначили його тямущість. Деякі навіть запропонували свої варіанти мук для путіна, який розв'язав війну в Україні, направивши свої війська на чужу територію.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, Слава Дьомін висміяв хвалену військову техніку окупантів, якій немає аналогів: "Чмоня мобіль"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін розповів історію 10-річного Вови з Бучі: поховав маму, яка загинула від рук окупантів

Також портал Знай.uа писав, що "Брехня, ця людина - дно!": українці викрили блогерку Надін і змішали з брудом. Слава Дьомін сам все почув