Після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні-2022 до учасників гурту прикута особлива увага. Однак, особливу увагу дівчат завоював талановитий сопілкар Тимофій Музичук, який і виконує приспів пісні "Стефанія".

Скромний, але дуже талановитий Тимофій Музичук став для українок справжнім крашем, передає "Зірковий шлях" в соцмережі Instagram.

Тимофій Музичук родом з села на Волині. Його мама - вчителька бандури у музичній школі, у бабусі був фольклорний ансамбль, а він за освітою музикант-фольклорист. Тому саме завдяки йому пісня "Стефанія" отримала фольклорний мотив й соло на сопілці, яке так всім запам'яталося.

Тимофій Музичук, фото з instagram

"Сопілкар Тимофій Музичук — новий краш 😱💔Скромний, але неймовірно талановитий хлопець з Kalush Orchestra запав дівчатам у саме серце. Кажуть,він вже зустрів своє кохання. Втім, наразі хлопець не коментує особисте життя", - сказано у повідомленні "Зіркового шляху".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Українки ж у коментарях дуже засмутилися, що серце Тимофія Музичука вже зайняте, однак це не заважає їй насолоджуватися його грою на сопілці.

"Ну як завжди. Тільки думаєш от він той єдиний. А він вже зустрів своє кохання🙄", "Ну гарний, що тут скажеш!😍 І голос теж❤️", "Як особисто на мене, 80% перемоги завдяки саме цьому хлопцю 👏", "Очі дуже глибокі та красиві", - зазначили користувачки мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Олегу Псюку з "Kalush Orchestra" - 28: репер зізнався, що допомогло йому перемогти на Євробаченні-2022

Раніше Знай писав, Kalush після перемоги на "Євробаченні" вдруге підкорив серця українок своїми почуттями до дівчини: "Цей закоханий погляд"

Також Знай повідомляв, мама Kalush зізналася, чи подобається їй творчість сина і чому була шокована через його сценічний образ: "Так ходять бомжі"