Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська нещодавно зізналася, що через стрес від війни набрала зайвих кілограмів. Саме тому артистка вирішила з ними боротися, однак на довго її сили волі не вистачило.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories Цибульська вирішила поспілкуватися з підписниками та відповісти на їх запитання. Одна з шанувальниць вирішила поцікавитися, як у Цибульської йде процес схуднення.

Оля Цибульська, фото з instagram

Знаменитість зізналася, що довго не змогла дотримуватися дієти, адже через стрес їй постійно хочеться їсти, особливо на ніч.

Скріншот stories Олі Цибульської

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Кума Дзідзьо Цибульська також додала, що нещодавно після одного з концернів отримала неоднозначний комплімент з приводу своєї ваги. Шанувальники назвали її "смачною булочкою". Однак артистка зізналася, що погоджується з ними.

"Операція по зниженню ваги провалена. Після концерту у Почаєві мені написали, що я "смачненька булочка". Я погоджуюсь, бачила в дзеркало. Їсти хочеться, особливо на ніч", - зазначила Оля Цибульська у відповідь на питання шанувальниці.

Скріншот stories Олі Цибульської

Нагадаємо, Оля Цибульська поруч зі сплячим чоловіком пошепки розповіла про дивне відчуття: "Не хочеться прокидатися..."

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська так скучила за концертами, що заспівала для курей: "Весняний тур"

Також портал Знай повідомляв, Оля Цибульська відчайдушно намагається скинути вагу - навіть зі своїм відображенням у дзеркалі розмовляє: "Хочу влізти в джинси"