Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч осіб.

Ольга Мартиновська помітила одну цікаву особливість, перебуваючи в Європі. За її спостереженнями, закордоном немає хорошої соняшникової олії, а навіть якщо і є, то продається за ціною червоної ікри. Також вона повідомила, що європейці у захваті від української нерафінованої олії, яку додають в простий салат з буряка, редису, томата і зелені.

"Пост про соняшникову олію. Щоб ви розуміли- в Європі немає ані краплі. Або за ціною червоної ікри. Якщо є резерви - пишіть мені 👌 А від нерафінованої нашої - вони відлітають в космос. Просто бурячок, редиска, томат зелень і вона - олійка домашня 🤪" - написала переможниця "МастерШефа".

Мартиновська зазначила, що найкраще в простих речах, також як і в людях. Тому вона порадила своїм шанувальникам залишатися справжніми, завжди і за будь-яких обставин.

Користувачі соцмережі розповіли, як йдуть справи з соняшниковою олією в Німеччині, Польщі, Ізраїлі та інших країнах. За їхніми словами, дефіцит дійсно спостерігався, а цьому продукту українського виробництва і зовсім немає рівних.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Коментарі - instagram.com/olga_martynovska/

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Мартиновська нагодує французів найсмачнішим з України: "З любов'ю і пристрастю"

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастеШеф" Ольга Мартиновська зізналася на що війна відкрила їй очі: "Шукали ідеальних чоловіків, а вони всі у нас"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська зустрілася з мамою Ілона Маска: "Плаче про Україну"