Українська модель, актриса і зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 37 тисяч осіб.

Лише 5 травня вона змогла написати першу публікацію від початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну. Лера зазначила, що втратила більшість речей свого життя - багато чого змінилося, зміниться в майбутньому, але точно не модель.

Валерія Товстолес, фото: Instagram

До кінця невідомо, чи перебуває Валерія в Україні або ж закордоном. Однак останні публікації пов'язані саме з жарким кліматом, з пальмами - тому можна припустити, що додому вона ще не поверталася.

Зараз камера зняла її перед зеленими рослинами. Товстолес розчісує волосся, показуючи обличчя в профіль. На ній шорти і топік одного кольору, а також кофта оранжевого кольору.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

"Руки В Гору
Руки До Гори
Наче Білі Альпи
Не Боюся Висоти", - пише вона.

Валерія Товстолес, фото: Instagram

"Красива", "Ах*їтельна", "Чому так красиво!", "Тримай красу, жарти, але зараз все в жаху від війни. Треба, щоб люди не забули, що в горі повинна бути і посмішка", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала справжнє обличчя "русского мира" в Україні - "Розривається серце..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес прикрила наготу чоловічим піджаком, але попу виставити не забула: "Ох, чортівка"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес згадала себе в ТМПУ і "завиляла" попою на подіумі: "Як повернутися?"