Ведучий і стендап комік Андрій Озарків пожартував про найбільше і надійне "бомбосховище" в Україні. За його словами це Львів і область, де люди поводяться розслаблено і не реагують на повітряні тривоги так, як це роблять в інших регіонах. Уривок з виступу він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Озарків, як і багато українців докладає всіх зусиль, щоб в цей непростий час допомогти країні і відвернути від подій людей. Так, ведучий виступив на стендап шоу, повеселивши українців забавним і актуальним в нинішніх реаліях жартом.

Скрін instagram

Так, комік зазначив, що зараз Львів і область вважається місцевими жителями чи не найнадійнішим великим "бомбосховищем". Так, він натякнув, що далеко не всі реагують на повідомлення про повітряну тривогу.

"Ви помітили, що галичани вважають що Львів і Львівська область - одне велике бомбосховище. Святе місце, знаєте. Якщо ще ксьондз будинок покропив, все. Куди підеш? Сиди вдома", - пожартував комік.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У коментарях вирішили доповнити жарт і зазначили, що Львівщину вважають "бомбосховищем" не лише місцеві, а й українці з інших областей.

"Пол країни так думає", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як утримує психологічну рівновагу в умовах війни: "інше відчуття себе".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу стала куховаркою і майже нагодувала українських переселенців волоссям: "8 років війни не помічала".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш".