Минуло вже кілька днів з того моменту, як вся Європа і Австралія дізналися нового переможця пісенного конкурсу "Євробачення".

Ним у 2022 році став колектив Kalush Orchestra, який виступає від нашої країни - України. Вони заробили, загалом-631 балів. На другому місці Великобританія - у неї 466 очок. Однак зараз не про це. Багатьох протягом останніх декількох тижнів цікавило одне дуже цікаве питання - хто ж ховається під маскою "килиммена", який входить до складу Kalush Orchestra.

Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official

Тепер на це питання знайшлася відповідь і цілком очевидна. Під цим костюмом останнім часом перебуває суперфіналіст "Танцюють всі". Хлопець цього і не приховує - Влад Ципа родом з Коломиї, в Івано-Франківській області. Однак багато хто може справедливо помітити, що цей хлопець не початковий "килиммен" і будуть праві.

Відомо те, що учасник популярної групи Kalush пішов у добровольці, про що раніше було підтвердження на сторінці групи в Instagram.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

- Чому ви такий гарний?

- Кожен з нас красиві по-своєму.

"Килиммен", скріншот: Instagram Stories

Чи даєш майстер-класи?

— Так, звичайно🔥 Вже маю великий досвід в цьому і провів не один клас. Завжди відкритий до обміну досвідом. Звертайтеся.

"Килиммен", скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Тимофій Музичук з Kalush Orchestra-новий краш українок: що відомо про талановитого сопілка

Як повідомляв "Знай.ua", мама Олега Псюка з Kalush Orchestra отримала "теплий" подарунок від газовиків після перемоги Сина на Євробаченні: дуже символічно

Знай.ua писав, Тимур Мірошниченко зізнався, що російські окупанти зробили з будинком його рідну людину: "Найстрашніше..."