Українська співачка Ірина Федишин відповіла на хейт і глузування шанувальників через недавнє висловлювання про ЛГБТ-представників. Звернення зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин зазначила, що з неї почали насміхатися нібито через те, що вона погана волонтерка. Співачка заявила, що багато хто просто перекручує її слова. Вона додала, що хоч і має мало досвіду в таких справах, але намагається щось робити і спілкувалася з експертами.

Ірина Федишин. Фото: скріншот youtube

"Друзі, не перекручуйте мої слова. Ви все супер перекрутили про каски. Ви насміхалися над мною, звинувачуючи, що я погана волонтерка. Так, я не до кінця в цьому розбираюся, але перед тим як робити такий експеримент я звернулася до експерта", - розповіла зірка.

Також Федишин відповіла на хейт через її слова про ЛГБТ-представників. Вона заявила, що ні в якому разі не засуджує ні кого з людей і додала, що просто озвучила свою думку.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Я не засуджую таких людей. Бог не закликає ненавидіти їх, а попередити про наслідки цього гріха. В інтерв'ю я висловила свою думку, Якщо не хочете чути, то не питайте. Мені неприємно спілкуватися на такі теми", - сказала Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу відволіклася від волонтерства і пообіцяла українцям сюрприз: "Щоб посміхалися".

Також наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Крім того, ми писали, блогерка Настя Похрещук вбралася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи".