Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво показав одну з багатьох українських команд справжніх супергероїв, які забезпечують ЗСУ надійний тил, роблячи те що вміють і люблять. Роликом кулінар поділився на своїй сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво вирішив підняти бойовий настрій команді українців у Рівному, які забезпечують надійний тил українським захисникам. Більше десятка людей працюють на кухні, забезпечуючи їжею ВСУ і всіх нужденних. Щодня вони готують по 2000 порцій. Масштаби їх роботи здивували і захопили знаменитого шеф-кухаря.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скріншот youtube

"Заїхав у гості до Рівного. Мені написав передплатник, дізнався зі сторіс, що буду їхати зі Львова до Києва і сказав "приїжджайте до нас, це буде для нас підтримкою". Неймовірно крута команда, як і вся Україна. Кожен день готують 2000 порцій",- розповів шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво пройшовся по кухні і показав кожного, хто прикладає руку для допомоги захисникам в цей складний час.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також наш портал інформував, "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку потрібно весь час мусолити, цілувати": лідер групи ДДТ Юрій Шевчук дорікнув росіянам.

Крім того, наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".