Поки росіяни закрилися в своїй дірі і кричать про те, як правий господар їх смітника володимир путін, світові зірки все ще намагаються достукатися до них, розповідаючи правду.

Зірки шоу-бізнесу допомагають Україні не тільки словестно, на інформаційному фронті, але і добрими справами.

Співачка Мадонна однією з перших засудила повномашстабне військове вторгнення російської армії на територію суверенної України. Вона закликає весь світ зупинити путіна, порівнюючи його з Гітлером.

Поп-діва однією з перших погодилася взяти участь у глобальній акції "Stand up for Ukraine", завдяки якій світові знаменитості зібрали для України 10 мільярдів євро.

Гроші Мадонна генерує зі своєї творчості. Нещодавно вона представила провокативну NFT-колекцію "Mother of Nature", яка складається з 3 роликів, де Цифрова Мадонна народжує метеликів і квіточки. Їх продали за 600 тисяч доларів на аукціоні і виручені кошти розподілять серед трьох благодійних організацій, де є і Український фонд "Голоси дітей".

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Скрін, Instagram Мадонна

Голлівудський актор Річард Гір теж захотів допомогти українцям і виставив на аукціон свій раритетний автомобіль - кабріолет Jaguar. Машину 1999 року випуску пустили з молотка за 31 750 доларів. Сам Річард ще в квітні приєднався до Міжнародної гуманітарної агенції, яка допомагає українцям.

Річард Гір. Фото: Аргументи і факти
Річард Гір. Фото: Аргументи і факти

Навіть "Гаррі Поттер" не залишився осторонь і продає чарівні мантії з самого Гогвардсу. Благодійний розпродаж магічних дрібничок організувало офіційне британське фан-співтовариство актора Деніеля Редкліффа. Всі зібрані кошти передаут на допомогу українським родинам.

Деніел Редкліфф, фото: kino-teatr.ru

Нагадаємо, що Мадонна благає Папу Римського Франциска зустрітися: "Я хороший католик, присягаюсь!".

Раніше ми повідомляли, що у Брітні Спірс стався викидень, як і у Регіни Тодоренко: "Ми будемо продовжувати".