Відома українська співачка Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданок і цілує вранці - свого сина. Виховання дитини дивує, адже замість ігор він віддає перевагу позалицятися за мамою. Відповідний ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників новим контентом. Так, цього разу вона розчулила домашнім відео, на якому її син Нестор доглядає за нею.

Скрін, Instagram Цибульська

Хлопчик вирішив порадувати зіркову маму і приготувати їй на сніданок салат з овочів. Нестор впевнено почуває себе на кухні і розповідає на камеру, що і як він робить. Відразу впадає в очі хороше виховання, адже дитина віддала перевагу не мультикам або іграм, а допомоги мамі.

"Добрий день, а я сьогодні готую салат. Нарізаю огірки, тільки що нарізав капусту", - сказав Нестор і в кінці мило послав повітряний поцілунок мамі, яка його знімала на відео.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник показав улюбленців з "Україна має талант", які просиділи 2 тижні в підвалі: "Снаряд влучив у будинок".

Також наш портал повідомляв, колишня Потапа Горова зізналася, чому відмовилася від російської мови і перейшла на рідну під час війни: "Вважаю, що це недоречно".

Крім того, ми повідомляли, Сніжана Бабкіна розповіла, як війна посприяла виконанню бажань, які вона загадала на Новий Рік: "Хочеш? Отримуй".