Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розповіла шанувальникам про дитячу травму, яка дає знати про себе і зараз. Цим знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук активно веде свою сторінку в соцмережі, де не тільки ділиться фото і відео з життя, а й спілкується з фанатами, ділиться порадами і розкриває подробиці свого життя. Так, на цей раз актриса вирішила відповідати на питання, які цікавлять її фоловерів.

Анна Саліванчук, фото: Instagram

Один з шанувальників поцікавився чи не падала зірка з велосипеда. Анна Саліванчук відповіла, що ще в 5 років сильно впала і це стало для неї не тільки фізичною, а й психологічною травмою. Вона зізналася, що навіть будучи дорослою дуже боїться сідати на велосипед через стару дитячу травму.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Був. У 5 років сильно впала. Побила всі ноги і тепер на велосипед ні за що не сяду. Машина, мотоцикл, але не велосипед - боюся", - поділилася Анна Саліванчук з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також наш портал інформував, "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку потрібно весь час мусолити, цілувати": лідер групи ДДТ Юрій Шевчук дорікнув росіянам.

Крім того, наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".