Відома українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася на своїй сторінці в instagram жахливими кадрами війни, що показують скільки болю принесла українцям Росія.

Українці вже майже третій місяць героїчно борються за право жити в незалежній країні. Згуртованістю українців захоплюється весь світ, а Росія за цей час деградувала і повернулася на десятки років тому.

Катерина Кухар, фото: Instagram

Так, Катерина Кухар показала, скільки болю вже принесла цілій нації Росія, почавши цю кровопролитну війну. На кадрах зруйновані будинки і долі безлічі українців, мирних жителів, які жодним чином не заслужили такого горя.

"Сумно і боляче до самої внутрішньої суті...", - підписала публікацію Катерина Кухар.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Варто нагадати, що Катерина Кухар знаходиться закордоном і звідти активно допомагає Україні, влаштовуючи благодійні концерти і просто доносячи світу правду про те, що відбувається в її рідній країні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "коли ми побачимося..."

Також наш портал інформував, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "посміхатися всупереч усьому".

Крім того, наш портал повідомляв, представник Великобританії на Євробаченні-2022 пішов по стопах Олега Псюка з Kalush Orchestra: не вистачає тільки вишиванки.