Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова показала зворушливі кадри возз'єднання з Віктором Павліком. Дівчина зустрілася з чоловіком і батьком своєї дитини після тривалої розлуки. Як відомо, молода мама протягом двох місяців була у рідної сестри в Ізраїлі, а артист виступав з музикантами на території України, щоб фінансово допомогти військовим і постраждалим.

На відеоролику Репяхова знаходиться на одному з пляжів Ізраїлю, а після робить перехід і раптом опиняється поруч з коханим. Віктор Павлік ніжно обіймає сина, заціловуючи кожен сантиметр його личка, а молода мама стоїть поруч і щасливо посміхається.

"2 місяці розлуки і наша сім'я знову разом. Назавжди ❤️ " - написала Репяхова.

Шанувальники привітали Репяхову і Павліка, а також заявили, що дуже раді тому, що їх люблячі серця нарешті возз'єдналися.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, Катя Репяхова розповіла про біду, яка трапилася з її сином: "Все життя пролетіло перед очима"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова зізналася, в чому досягла успіху за два роки: справа не тільки в народженні сина від Віктора Павліка

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова показала, як проходять її безтурботні будні в Ізраїлі, поки Віктор Павлік працює заради перемоги в Україні