Співачка Ірина Федишин після скандалу з оцінюванням учасника від Польщі на Євробаченні-2022, коли журі не поставило йому жодного балу, встигла осоромитися вже не один раз. Зокрема у волонтерстві та гомофобних висловлюваннях.

І ось знову співачка втрапила у скандал ще з однією своєю колегою - Анастасією Приходько, яка свого часу виступала на Євробаченні, представляючи росію.

Анастасія Приходько відреагувала на нещодавню сторіс Ірини Федишин, в якій та негативно та зверхньо висловилася стосовно неї.

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

"А хто така Настя Приходько? Настю, патріотизм - це любити свою країну завжди, а не тільки сьогодні швиденько перевзутися", - написала Федишин в Інстаграм-сторіс. Ірина Федишин

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

На що Анастасія Приходько відреагувала, виклавши довжелезний перелік своїх заслуг перед Батьківщиною та українською армією. Крім численних турів на підтримку військових, співачку нагородили й багатьма відзнаками.

Скріншот з Інстаграму Ірини Федишин

Наприклад, вона отримала медаль "За жертовність і любов до України", подяку "За вагомий внесок у відродження та розвиток української національної свідомості, хрест "Відродження нації", нагрудні знаки "За вільну Україну" і "Народний волонтер України" тощо.

"Федишин, коли в тебе буде такий перелік звань, тоді будеш писати моє ім’я.", - написала співачка. Анастасія Приходько

Пост Анастасії Приходько, Фейсбук

Пост Анастасії Приходько, Фейсбук

Нагадаємо, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"

Також ми писали, Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й вслід за руским кораблем"

Нагадаємо, українець, який залишив бізнес в Польщі і служить у лавах ЗСУ, розповів про провал ворога: "Падлина відступила"