Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів і пише вірші, має значну армію шанувальників в соцмережі. На аккаунт артистки в Instagram підписано понад 680 тисяч осіб.

Олена Кравець показала зворушливу фотографію зі своїми двійнятами Іваном і Катериною, яким в липні місяці виповниться по шість років. У кадрі блакитноокі малюки сидять разом, загорнувшись у жовто-синій прапор України.

Також гумористка переказала їх недавню, досить дорослу і усвідомлену розмову. Допитливі діти запитали у мами, з якої причини на українців напали російські війська і припустили, що можливо це через те, що перші живуть краще, ніж другі. Гумористка погодилася з міркуваннями своїх малюків.

Але після Катерина та Іван сказали, що замість заздрості, вони могли б просто поцікавитися, як їм в росії облаштувати таке ж хороше життя, як і в Україні.

Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Олена Кравець вирішила побалувати свою велику аудиторію ще однією зворушливою фотографією, де її двійнята взялися за руки.

Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець

Нагадаємо, такою її ще не бачили: зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відкрила в собі новий талант ,"Я ридала весь день"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" довела українців до мурашок пронизливими словами: "Можна чути без кінця"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" показала, що таке життя на прикладі відносин бабусі і онучки: "Нагадують ,що потрібно посміхатися"