Упродовж травня триває непроста ситуація з паливом. Попри обіцяння влади про розв'язання питання упродовж тижня-двох, громадяни досі відчувають нестачу дизеля на бензину, люди годинами стоять у чергах. Студія "Квартал 95" з гумором підійшла до такого непростого питання та показала, що можна встигнути зробити під час очікування на сторінці в Instagram. Робота називається "Короче кажучи, я шукаю бензин".

Актори стадії "Квартал 95" з гумором підійшли до непростої ситуації з дефіцитом палива в Україні. Життя водіїв змінилося з початком дефіциту. У відео показано, що відтепер треба рано вставати та займати довгу чергу за бажаними літрами. Під час очікування можна вивчити декілька мов, зварити шурпу та навіть зустріти Дарта Вейдера.

Слід зауважити, що за 7 годин, відео набрало понад 50 тисяч переглядів. підписники, зокрема зауважили, зо в такому випадку, вони навіть й не заводили машину. "Економія повинна бути економною".

Коментар. Фото: скрин Іnstagram

"Хлопці, ви класні. Толик! Привіт, як приємно побачити тебе, вже як актора, а не як автора. Пам'ятаємо наші веселухи на роботі у Маріуполі. Від Крістінки привіт,"- написав інший шанувальник.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Коментар. Фото: скрин Іnstagram

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Кошовий показав, як піднімає бойовий дух військових разом з Павленко з Go-A, Скрипкою і Пікаловим.

До слова, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна, перебуваючи в Європі, вибачилася перед українцями, які залишилися під обстрілами.

Раніше ми писали, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, як його ледь не збив винищувач: "Мало не вср*вся".