Відомий український музикант і лідер гурту "Нерви" Женя Мільковський довгий час жив і працював в росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію і всіляко підтримував співвітчизників, ні хвилини не вірячи в мерзенну пропаганду рф.

Женя Мільковський, починаючи з 24 лютого, розміщує на своєму акаунті в Instagram безліч публікацій на підтримку українського народу. Через категоричні висловлювання в бік росссийской влади і армії від нього відвернулася велика кількість шанувальників, але його це не зупинило.

Музикант по сьогоднішній день висвітлює події в Україні. Зараз за його аккаунтом стежить понад 580 тисяч осіб. Більш того, він прийняв рішення виїхати з росії, в якій проживав багато років, і почав влаштовувати благодійні концерти в Європі, щоб допомогти рідній країні.

Женя Мільковський, фото Instagram

Цього разу Мільковський повідомив, що написав свою першу пісню українською мовою і дозволив шанувальникам почути її. Він зазначив, що писав на почуттях, тому попросив суворо не судити.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У пісні музикант співає про те, що окупанти забрали в українців будинок і сон, і тому вони зберуться разом, щоб піти проти них. Також звучать слова про те, що коли він закриває очі, йому чуються постріли. Крім того, Мільковський закликав інших не мовчати про війну.

Нагадаємо, Максим Галкін планує відновити концерти в росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко осадив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися"