Відома українська співачка Настя Каменських розповіла через що пройшла за 90 днів війни. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських зізналася, що за три місяці війни в Україні вона пройшла крізь багато чого. Навіть перебуваючи в іншій країні вона відчувала сильний біль і гордість за кожного українця, які незважаючи ні на що продовжували і продовжують боротьбу.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Всього і не згадаєш, тому що ці 90 днів як уві сні. Я бачила очі дітей-переселенців в Литві: на ряду з болем відчувала вдячність за їх теплий прийом литовцями, а вчителі з України навіть за кордоном продовжують вчити наше майбутнє покоління. Пишаюся кожним українцем, колегами, артистами, які голосно і правдиво говорять і співають про Україну на весь світ", - поділилася співачка.

Зірка весь час активно виступала на благодійних концертах і кричала на весь світ про війну в Україні. Каменських зізналася, що далі не зменшуватиме темп і попереду ще багато виступів на підтримку України. Співачка зазначила, що в цей складний період для кожного важливо триматися і не опускати руки, щоб наблизити перемогу.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

"На 90-й день розумієш, що йде час. Як і життя. Міста, які пережили страшні дні окупації, численні втрати, поступово повертаються до життя. Це приклад для нас триматися через страх і сльози. Незважаючи на біль, знаходити сили працювати над собою і емоційним станом. Це те, що допоможе нам, а значить і країні, тому що кожен з нас – її частина", - додала вона.

Раніше Знай писав, чоловік Каті Осадчої Горбунов згадав, як за вікном прилітали ракети: "О 5 ранку...".

Також ми писали, Надя Дорофєєва чужими словами нагадала про біль, від якої не позбутися: "Прокидаюся і не розумію".

Крім того, наш портал повідомляв, Камалія прогнулася під ударами війни - ледь стримує сльози: "Кулями".