Повідомляється, що Кріштіану Роналду поставив"Манчестер Юнайтед" ультиматум щодо Ральфа Рангніка, заявивши, що він піде, якщо німець візьме на себе постійну управлінську роль в «червоних дияволах».

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що в січні Кріштіану Роналду дав зрозуміти «Манчестер Юнайтед», що піде, якщо Ральф Рангник стане постійним менеджером.

Рангнік був призначений тимчасовим менеджером у грудні після звільнення Уле Гуннара Сульшера. Очікувалося, що німець стабілізує корабель, але в міру падіння морального духу серед загону швидко поширилися численні повідомлення про невдоволення.

Кріштіану Роналду і Ральф Рангнік

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Ікона "червоних дияволів" Роналду особисто провів успішний сезон після повернення в Прем'єр-лігу, хоча швидко стало ясно, що 37-річний гравець не підходить за стилем Рангніку. І триваючі невдалі виступи клубу все частіше викликають сумніви щодо майбутнього капітана збірної Португалії.

Тепер ESPN повідомив, що Роналду попередив раду директорів «Юнайтед», що піде, якщо Рангнік залишиться в команді після закінчення цього сезону. Вони стверджують, що форвард відчував себе підірваним коментарями, які німець зробив для ЗМІ про швидкість роботи атакуючих гравців «Юнайтед».

Кріштіану Роналду і Ральф Рангнік

Повідомляється, що він також був розчарований закулісним персоналом Рангника, який, на його думку, не володів необхідними якостями, щоб повернути клуб на вершину.

Серед цих помічників Кріс Армас, який, як повідомляється, зазнав жорстоких розкопок з боку гравців «Юнайтед». Через витік стверджувалося, що тренера назвали Тедом Лассо на честь футбольного менеджера комедійного телебачення, якого зіграв Джейсон Судейкіс.