Популярна ведуча Маша Єфросиніна відсвяткувала день народження та розповіла про своє бажання.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в instagram.

В цьому році вона вперше відсвяткувала день народження без чоловіка. Проте її маленький синок не порушив традицію, та зранку подарував мамі букет троянд, які купив за власні гроші. Такий вчинок розчулив не лише зірку.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Як написала Маша, вона побажала у свій день народження, щоб всі українці достойно пройшли випробування агресією та ненавистю, які породила війна. А також вона розповіла, що зараз для неї означає бути українкою.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Для меня быть украинкой- это быть сильной, свободолюбивой и преданной своему народу и своему делу! Хочу, чтобы мы не дали отчаянию от нескончаемых трагедий задушить в нас любовь и уважение друг к другу!

Ведуча також зауважила, що зараз її рятує можливість допомагати та мрія про те, як вона робитиме це після війни. Також вона звернулась до прихильників та всім, кому це потрібно, долучитися до її великого проєкту з допомоги "masha.foundation", який не тільки психологічно допомагає пережити травми війни, а й забезпечує гуманітарною допомогою жінок та дітей.

Підписники та шанувальники у коментарях поздоровили зірку зі святом, подякували їй та побажали, що війна скоріше закінчилася.

Коментарі. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Катя Осадча згадала, як почався її ранок в день російського вторгнення: "Не були готові".

До слова, Єфросиніна показала, який галантний чоловік приніс їй букет квітів у ліжко з нагоди свята: Полякова теж не забула про подругу.

Раніше ми писали, що Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній про небажання жити: "Є*ашив, як проклятий кінь"