Не так давно українська співачка Ірина Білик розповідала, що окупанти оселилися в її будинку під Києвом і жили там. Також артистка поділилася, що написала про це Філіпу Кіркорову, але колишній Алли Пугачової ніяк не відреагував.

Зараз же Ірина зважилася розповісти, у що військові рф перетворили її колись повний щастя і музики будинок. Про це стала відомо завдяки її зверненню в Музеї Фонду Ріната Ахметова "Голоси Мирних".

Ірина Білик, фото: Знай.uа

Дівчина зізнається, що довго не наважувалася розповісти всю правду своїм шанувальникам і вона ніколи не думала, що буде розповідати, як для неї почалася війна.

"23 лютого я склала валізу, так як у мене повинні були бути гастролі по Україні. Я дуже чекала зустрічі з глядачами. Я прокинулася від того, що няня мого сина кричала. Я не повірила. І перше, що я зробила - пішла у ванну мити волосся і досі не розумію, чому я так зробила",- згадує Білик.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Через кілька годин вона вже була в машині з сином, не взяла практично нічого і поїхала, не знаючи куди їхати і де їй бути.

Наталія Могилевська та Ірина Білик. Фото: Главком
Наталія Могилевська та Ірина Білик. Фото: Главком

Окремо Ірина згадала про те, як в її будинку жили рашисти. Вона молилася, щоб її будинок залишився цілим, щоб стіни встояли.

"Коли мені показали, що вони зробили з тим місцем, де я пишу пісні.... У мене до речі є дуже дорогий рояль і він залишився цілим. Я не знаю, що на них подіяло. Можливо, статуетки, на яких було написано моє ім'я... Але все інше було зламало, зіпсовано і знищено",- з сумом каже співачка.

Вона не хотіла цього розповідати, так як вважала, що рашисти ґвалтують і вбивають дітей, знищують українське населення і те, що сталося з її будинком - не найстрашніше що може бути, це дрібниці.

Нагадаємо, що колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов зганьбив співачку, підтримає путіна і військових: "Він кинув на мене тінь".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик розкрила секрет "вірша-пророцтва", написаного про рашистів.