Ведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова відверто розповіли з якими новими реаліями їм довелося стикнутися.

Своє нове життя вони обговорили у програмі "Дорослі дівчата", яка вийшла в соціальній мережі Youtube.

Оля Полякова, фото Знай.uа

Як зазначили подруги, через війну кожному українцю непросто, проте Оля Полякова вважає, що не можна просто сидіти та чекати. Треба знаходити себе у нових реаліях, як би важко не було.

Як зазначають зірки, вони самі опинилися на межі звичного життя «як раніше», болючого «сьогодні», та відчайдушного «що буде завтра», вони, як і інші, будують нову реальність і намагаються зробити її настільки нормальною, наскільки це взагалі зараз можливо.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Оля Полякова розповіла, що спершу в неї була депресія, а потім вона втратила цікавість до кулінарії. До війни Оля обожнювала готувати, проте, тепер, навіть майстер-класи шеф-кухарів їй нецікаві. А те, що вона готує - несмачно, діти відмовились їсти. Тепер в їх сім'ї готує Маша, а Оля поїхала гастролювати з благодійними концертами.

А Маша Єфросиніна тепер займається вдома прибиранням та готує. Як виявилось, в неї непогано це виходить, хоча зірка зізналась, що з жахом згадувала, як це робить її мама.

Отже, дівчата пристосовуються до життя в нових реаліях та на власному прикладі показують, що необхідно не чекати чогось, а продовжувати жити.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком

До слова, Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася лише синьо-жовта стрічка: "Коли ми прощалися..."

Раніше ми писали, Оля Полякова з прапором України в руках звернулась до глядачів: "Ми хочемо жити і любити на своїй землі"