Лера Дідковська - молода українська виконавиця, будучи в минулому однією з п'яти учасниць герлз-бенду Open Kids.

Всі вони зуміли підкорити глядачів голосом, чарівністю і відмінною пластикою. І зараз, на четвертому місяці повномасштабної війни проти рашистів, дівчина показує серйозну громадянську позицію, допомагаючи тим, хто цього потребує і транслюючи важливі меседжі на сторінках в соціальних мережах, включаючи Instagram і TikTok.

Лера Дідковська, фото: Instagram

Зараз в TikTok вона виклала гумористичне відео, з політичним контекстом, стосовно тимчасово окупованої території нашої країни.

"Якісь люди в Європі: чому Зеленський просто не віддасть ваші території росії?", - написано у відео.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

Українець:

— Як тебе звати мила?

— Сільвія.

— Пішла нах*й, Сільвія.

Лера Дідковська, фото: Instagram

"Най і віддають Італію, Францію і Німеччину, а з України геть", "У цьому відео все прекрасно і по суті(крім музики, Асті реально?)", "Можна мені шматок Італії? Вони ж не засмутяться. Шкода чи що?", "А те, що на цих територіях є люди, їх думка нікого не хвилює, їх вже визначили...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, російський пропагандист Володимир Соловйов знову почав день з погроз ядерною зброєю: новою метою стала не Україна

Як повідомляв "Знай.ua", Ангела Меркель вперше з 24 лютого вирішила подати голос і навіть не заступилася за свого друга Путіна

Знай.ua писав, Володимир Зеленський розповів, чи будуть ЗСУ обстрілювати території агресорів за допомогою американської зброї: "Не цікавить"