Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем, який служить у лавах ЗСУ, пішов на несподіване "підвищення". Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів російського вторгнення взяв до рук зброю, щоб захищати країну в лавах ЗСУ. Разом з тим він займається волонтерством і робить багато інших корисних справ.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий повідомив, що йде в деякому розумінні на "підвищення". Він став помічником народного депутата і буде приносити ще більше користі Україні в команді президента.

"Цю людину я знаю більше 15 років. Вважаю його своїм другом, одеситом, ресторатором, ведучим і з першого дня війни ця людина служить у Збройних силах України. Даніель Салем, а ще з сьогоднішнього дня офіційний помічник народного депутата Олексія Леонова. Вдячний Тобі за довіру і спасибі тобі за те, що вибрав і хочеш працювати в команді президента. Тільки об'єднавшись можна зробити набагато більше", - сказав нардеп.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.