Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гуртів "Крихітка Цахес" і "Крихітка" Олександра Кольцова, також відома як Каша Сальцова заохотила українців боротися з росіянами до останнього.

У своєму новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, Саша Кольцова пише про те, що ком би ви не були й де б ви не були, для боротьби з руснею час і місце завжди доречні.

"Як ветеранка боїв з русньой на твітерському фронті 2014, заохочую: нема невдалого місця і часу для битви за нашу перемогу. Навіть якщо ви кухар чи ювелір у міжнародній асоціації. Баскетболіст на виїзді. Розводите шпиців. Математик на конференції. *бака в тіндері. Продаєте гараж в коментах у Джима Керрі. Мама в черзі у чикагську пральню. *баште невпинно, бо любов не перестає, будьте, як любов.", - пише вона. Саша Кольцова

Каша Сальцова. Фото: скрин відео

Олександра Кольцова пояснює, що у нас під боком, на жаль, розташоване хворе російське суспільство, тому українцям немає коли розслаблятися. Адже цей недонарод не дає нам життя віками.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"У нас поруч інфіковане бідністю, нездатністю до каяття, імперськістю і шовінізмом хворе російське суспільство. Яке було небезпечним для українців та інших народів 400 років тому, 200 років тому, 100 років тому, зараз, і буде небезпечним для наших дітей. Зокрема багатьом з нас треба не дати "втомитись від війни" європейському та американському громадянину.Майор Крихітка при виконанні.", - пише вона. Саша Кальцова

Олександра Кальцова, instagram.com/kashasaltsova

Нагадаємо, Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" присвятила свій день народження перемозі України: "Чого ще бажати"

Також ми писали, Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" зізналася у нахабстві - все через війну: "Цілий день без ракет"

Нагадаємо, Тетяна Песик з " Жіночого кварталу" подарує українцям "російський військовий корабель": "А у мене є..."