Відомий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч показав російського президента в незвичайному амплуа. Курйозний знімок він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анатолій Анатоліч активно веде свою сторінку в соцмережі instagram і частенько радує шанувальників новим контентом. Журналіст володіє відмінним почуттям гумору, тому не соромиться іноді жартувати на популярні теми і веселити українців.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий вирішив трохи відвернути українців від того, що відбувається і опублікував курйозний знімок. На фото зображена якась модель або знаменитість, але за допомогою фоторедактора замість справжнього обличчя підставили російського президента.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Міс Крим наш", - жартівливо підписав фото Анатолій Анатоліч.

Варто відзначити, що війна, розв'язана Росією безпосередньо торкнулася телеведучого і його сім'ї. У перші дні вторгнення його діти пережили сильний стрес, адже чули і бачили всі жахи війни. Зараз сім'я Анатоліча знаходиться у Франції, а сам він вирішив повернутися до Києва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".