Відомий український музикант Сергій Бабкін знаходиться в США, де у нього проходить тур благодійних концертів на підтримку України. Днями на артиста вчинили "напад" і його дружині вдалося все зафільмувати на камеру і поділиться кадрами в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Бабкін разом з родиною вирушив у благодійний тур по США для підтримки України. У артиста напружений графік, але в проміжках між виступами він знаходить час, щоб побути разом з рідними.

Сергій Бабкін з дружиною. Фото: скрін youtube

Так, на одній з прогулянок сім'я Бабкіних натрапила на досить суворого місцевого жителя, який скоїв напад на музиканта на очах у дружини. На щастя, нападником виявилася звичайна чайка. Птах не втримався і клюнув артиста, який підійшов до нього занадто близько.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

"А ось це такий суворий товариш! Досі підтримує суворий режим. З ним жарти погані", - підписала кадри Сніжана Бабкіна.

Варто відзначити, що інцидент стався на території в'язниці "Алькатрас", куди Сергій і Сніжана Бабкіни вирушили на екскурсію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Ткач воскресила спогади з мирного минулого і зізналася, як сильно сумує за чоловіком: "Сила любові безмежна".

Також наш портал інформував, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність".

Крім того, наш портал повідомляв, Григорій Решетник заявив, що війна вплинула на життя не тільки простих людей, а й зірок: "Публічні люди не виняток".