Відомий український співак Сергій Бабкін похвалився новим рекордом, який встановив у США. Що саме вдалося зробити музиканту, він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін відправився разом з сім'єю і дітьми в США, але не заради відпочинку, а з важливою місією - допомога Україні. Артист має напружений графік, адже активно дає концерти, щоб зібрати кошти на волонтерські потреби.

Сергій Бабкін з дружиною. Фото: скрін youtube

Так, співак зізнався, що останній тиждень для нього був дуже складним, адже за 6 днів він здійснив 6 перельотів. Він зазначив, що це новий рекорд для нього. Втім, це тільки початок, адже Бабкін після невеликої перерви знову відправиться по американських містах.

"Спасибі вам, мої дорогі! 6 днів-6 перельотів - наш новий рекорд. Сан-Франциско, Сіетл, Лос-Анджелес, Портленд - ви неймовірні!!! Дякую за підтримку! Дякую за допомогу Україні! В даний час екватор нашого американського туру. 2 дні вихідних і знову зустріч з Вами", - розповів музикант.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Шанувальники подякували Сергію Бабкіну в коментарях за його тверду позицію і таку необхідну зараз моральну і фінансову підтримку українців.

"Здавалося неможливо потрапити до Харкова зараз, але Харків був у Сан-Франциско, це неймовірно. Спасибі", "які ви молодці, спасибі", - написали шанувальники.

Скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська розповіла про пройдений шлях і важливі висновки в житті: "З нами сила".

Також наш портал писав, Даніель Салем зважився на найважливіший крок у житті: "Піднесе мене".

Крім того, ми повідомляли, Вова Остапчук не зміг особисто привітав доньку з 9-річчям через колишню дружину: "Вибач, мама не дозволяє".