Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка" показав, як змушені виживати люди в окупованому Маріуполі. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Злочини російських окупантів у Маріуполі вже відомі всіма світу. Активні бойові дії в місті вже припинилися, втім, залишилися люди опинилися на межі виживання, адже окупанти не можуть забезпечити їх ні водою, ні їжею.

Андрій Бєдняков. Фото: Instagram

Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, тому йому особливо важко бачити те, на що перетворили загарбники місто, де він народився. На нових кадрах ведучий показав, як люди змушені жити серед розрухи і антисанітарії. Місцеві жителі змушені готувати їжу тільки на багатті, адже окупанти не в змозі відновити те, що зруйнували.

""Життя налагоджується" говорили вони. Окупований Маріуполь. Наші дні. Немає слів...", - написав під публікацією телеведучий.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Андрій Бедняков з "Орел і решка" поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".