Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком москвичем Олександром Комковим і повернулася в рідну Україну з новим коханим Романом Полянським, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить близько 470 тисяч осіб.

Аліна Гросу розмістила архівний знімок з дитинства, де вона сидить перед тортом з палаючими свічками, застигнувши перед загадуванням бажання, і повідомила шанувальникам про свій день народження. Цього року, 8 червня, артистці виповнилося 27 років. Вона зізналася, що ця дата завжди була особливою. На свято збиралися її рідні та друзі, влаштовували різні тематичні вечірки і весело відзначали.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Бувало, що вона зустрічала свій день народження на концертах, з шанувальниками. Але цього разу війна порушила всі традиції. Аліна Гросу сподівається, що у неї ще буде можливість відсвяткувати, як і раніше, в мирний час.

"Я сподіваюся, що дуже скоро настане Мир і ми знову зберемося разом, але вже іншими, сильнішими і згуртованішими. Було добре – а буде ще краще! З Днем народження мене", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Шанувальники під публікацією залишили безліч привітань для артистки, побажавши їй щастя, здоров'я і мирного неба над головою.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла про несподіване поповнення і показала малюка: "Народила"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу захопила образом справжньої україночки і поділилася важливою порадою: "У всі часи"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу відволіклася від волонтерства і пообіцяла українцям сюрприз: "Щоб посміхалися"