Знаменита українська співачка Оля Полякова захопила розкішним образом під час чергового благодійного концерту в Європі. Уривок з виступу опублікували на одній з фан сторінок зірки в соціальній мережі instagram.

З початком повномасштабної війни всі українці активізувалися і як єдиний організм роблять все, щоб мир в Україну повернувся якомога швидше. Знаменитості також зайняли культурний фронт, щоб і підтримувати людей, і збирати кошти для допомоги армії і нужденним. Оля Полякова одна з таких артистів.

Оля Полякова, скріншот з відео

Так, Полякова активно виступає в багатьох країнах, щоб допомогти українцям. Цього разу в мережі з'явилися кадри з її концерту в Німеччині. Зірка стоїть на сцені в екстремально коротенькій сукні, прикрашеній білим пір'ям. Образ вийшов досить скромним і разом з тим привабливим.

"Знову разом у Мюнхені! Життя змінилося, але наша єдність стала ще сильнішою, ми стали любити один одного і цінувати кожну хвилину!",- йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, що їй заважало довгі роки назвати свій справжній вік: "Здавалося, нічого не домоглася".

Також наш портал інформував, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Крім того, наш портал повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".