Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

Оля Полякова в інтерв'ю YouTube каналу "Бюро" зробила відверте зізнання про те, як вона втратила друзів через війну, яку розв'язала росія. За словами артистки, біля неї зовсім нікого не залишилося.

Оля Полякова, скріншот з відео

Вона розповіла про свою подругу з Іспанії, яка через сімейні обставини була змушена переїхати в Москву. І відтепер Полякова більше не вважає її близькою людиною, так як вона не повірила в справжню правду про війну в Україні, яку їй намагалася донести співачка.

"звичайно, ми далі не спілкуємося. Я не хочу витрачати час на пояснення, немає сенсу. У людей в голові телевізор з купою г*вна, яке годується щодня", - сказала артистка.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Полякова зазначила, що практично всі росіяни безмовно вірять в мерзенну пропаганду і навіть не хочуть дізнатися, як все йде насправді. У багатьох з них, у віддалених куточках країни, навіть немає інтернету, щоб знайти альтернативні новини. Співачка порівняла росію з зомбованою Німеччиною під час Другої світової війни.

Нагадаємо, Оля Полякова блиснула запаморочливим декольте і показала, як наближає перемогу України: "Бог почує"

Як повідомляв Знай.uа, змінила корону на треніки: Оля Полякова показала на що здатна у свої 43 роки

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова в екстремально коротенькій сукні заспівала про головне: "Життя змінилося"